Rina en Cees(non-registered)
Prachtige foto's Hans. We hebben er van genoten
Frank de Gee(non-registered)
Fantastische foto's!
Rob Crèvecoeur(non-registered)
Ik hoorde onlangs van je over deze kant van je bestaan! Wat een fantastische foto's, de een nog mooier dan de andere, of eigenlijk: wat is de natuur overweldigend mooi als je d'r oog voor hebt! En verder, ja heel vroeg, of laat, bij regen, mist of wazige zonneschijn dan is er toch het mooiste licht! Ik keer hier vaker terug, dat is zeker!
Marga Verhaar(non-registered)
Hoi Hans,

Wat een schitterende foto's van Namibië, dat je dat weer zo weergaloos op de plaat weet vast te leggen mijn complimenten. Wat heb jij prachtige dierenfoto's gemaakt en zo'n leeuw in de buurt. Fantastisch in een woord,

groeten
Dick Klein Geltink(non-registered)
Hartelijk dank voor de schitterende presentatie gisterenavond. Vooral de luchtfoto's van IJsland vond ik heel indrukwekken. Ik ga hier op de website nog eens meer bekijken. Facebook geeft al aardig wat maar dit is wel heel erg mooi. Grt. Dick
Jan(non-registered)
Ijsland ziet er mooi uit Hans. Ik kom binnenkort de rest bekijken.
Gerrit Groshart(non-registered)
Geweldige website met schitterende foto's. Heb nog niet alles bekeken, alleen Toscane en ijsland. Dus er is nog wat te beleven op je site. Gefeliciteerd met het resultaat. Het mag er zijn.
Marjan Schoenmakers(non-registered)
Wat een prachtige beelden Hans, kan het nog ergens indrukwekkender zijn dan in dit fantastische land?
Margit Achthoven(non-registered)
Hoi Hans,

Prachtige serie, zoals ik van je gewend ben. Zo te zien hebben jullie het op alle fronten getroffen. Ik heb genoten en kijk weer reikhalzend uit naar de volgende beelden.
Groeten van Jaap en Margit.
Margreet(non-registered)
Hoi Hans, wat een prachtige beelden van Toscane, verlang er nu al naar terug.
The guestbook is empty.
Loading...